SafeCom

SafeCom

SafeCom lagrar utskrifter på en server som ligger där tills rätt användare går till valfri skrivare och identifierar sig  på skrivaren, först då skrivs dokumentet ut. Användaren kan också välja vilket dokument som ska skrivas ut, antal kopior eller radera dokument från servern. SafeCom har även funktioner som gör det möjligt att ta betalt per utskrift, kryptera utskrifter mm.

Safecom_smartprint_640x284

Moduler och funktioner i Safecom

SafeCom Tracking och Report

SafeCom Tracking samlar in detaljerad information om varje registrerad aktivitet t.ex. dokumentets
ägare, antal sidor, duplex/simplex, toner-täckning, färg/gråskala och pris. Med Safecom Report får du ut och kan bygga standardiserade rapporter på en mängd olika sätt.

SafeCom Pay och ePay

SafeCom Pay är avsedd för lärosäten, bibliotek och offentliga organisationer där det finns ett behov avatt ta betalt av användare för utskrifter och kopiering. Funktionen ser till att ingen kan skriva
ut eller kopiera utan att det finns pengar på sitt konto.

SafeCom Mobile Print

För att skriva ut från smartphones, läsplattor och laptops använder du SafeCom Mobile Print. Utskrifterna kommer in i din personliga utskriftskö och du kan använda Pull Print för att släppa dina utskrifter.

SafeCom SmartScan

Scanna in dokument till din dator. Minska belastningen av e-postservern och få kontroll även på digitaliseringsprocesserna

SafeCom Pull Print

SafeCom Pull Print är grunden för säkra utskrifter och ”Follow print”. Funktionen gör att utskriften inte utförs förrän du identifierar dig vid valfri skrivare och väljer att släppa utskriften Förutom att säkerställa sekretessen kan införandet av SafeCom Pull Print resultera i sänkta kostnader för papper och toner.

SafeCom Rule Based Printing

Du kan sätta upp ett antal olika regler t. ex. regler som ser till att vissa typer av dokument automatiskt trycks i duplex. Du kan även styra vilka användare som kan skriva ut i färg eller regler som ser till att stora dokument inte kan skrivas ut på små och långsamma skrivare.

SafeCom Client Billing

SafeCom Client Billing är en modul som ger möjligheten att koppla utskrift,scanning, kopiering och fax till ett projekt eller kostnadsställe. Detta gör att det kan skapas underlag för att fakturering. SafeCom Client Billing kan integreras med CRM- eller affärssystem-system genom SafeComs API.

SafeCom Mobile Pull Print

Genom att klistra en QR kod på skrivaren kan du använda Pull Print även på de mindre skrivare som inte har en skärm. Du använder din smartsphone för att skanna din QR kod och skriva ut dina dokument.

SafeCom Enterprise

Används när flera servrar samverkar för att stödja flera kontor. Andra fördelar är att du kan få en failover lösning- När en server är nere tar en annan över, och kan arbeta med ”Roam-printing” över stora nätverk