Centsoft

 

centsoft dator-mobil

Framtidens elektroniska fakturahantering är här. Attestera era fakturor från alla typer av enheter – din mac, din pc, din telefon eller din surfplatta.Centsoft Invoice är ett moderntsystem väl förberett för framtidens krav. Eller varför godkänna alls – skapa ett regelverk i Centsoft Invoice för att automatiskt kontera och attestera era återkommande fakturor. Använd våra olika typer av tolkningstjänster för att få tid över för roligare och bättre investerad arbetstid.

 

Centsoft Invoice med tolkning i molnet

 

 

flöde centsoft

Varför Centsoft

Över 10 000 användare loggar in i Centsoft Invoice varje dag
Därför väljer många Centsoft Invoice
Snabbare arbetsflöde

Centsoft Invoice effektiviserar arbetsflödet från att era leverantörsfakturor kommer in till att fakturan är konterad, attesterad och registrerad i ekonomisystemet.
Sänk kostnaderna

Ett effektiviserat leverantörsfakturasystem sänker både kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.
Åtkomst överallt

Centsoft Invoice ger dig enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i telefonen.
Rätt info till rätt person

Med anpassade profiler för olika personer på företaget skapar man enkelt behörigheter som ger tillgång till korrekt information
Inga förlorade fakturor

Med Centsoft Invoice får ni snabbt en kontroll på hela ert flöde för leverantörsfakturorna. Centsoft Invoice minimerar risken till att fakturor går förlorade i attestflödet och att betalningar blir försenade.
Automatisera hela flödet

I Centsoft skapar man enkelt flöden som automatiserar processen för attest.

Kraftfulla integrationer mot ert ekonomisystem

 

centsoft integreringar

Print Friendly, PDF & Email