Output/ print teksten

Feature Image 1

Vi tilbyder software løsninger og applikationer til håndtering af print. Eksempelvis regelbaseret print, udskrift kontrol eller print fra Smart Phones. Pull Print løsninger, også kaldet ”Follow Me” samt accounting og secure printing, og løsninger til at løfte print fra forskellige devices (Bring Your Own Device BOYD). Vi kan også hjælpe dig med MPS – managed print solution, vi hjælper med setup’et om du vælger en hosted løsning eller løsning ”on Location”

Datafangst/ scanning

Feature Image 2

Software og løsninger til at opfange fysiske eller elektronisk dokumenter som skal fortolkes eller integreres i forskellige systemer i virksomheden. Der er forskellige metoder til at hente dokumenter fra, for eksempel, MFP’ere og scannere i form af fysiske dokumenter eller mail, fax og mapper på en harddisk, i form af elektroniske dokumenter.

Arkivering/ Integration

Feature Image 3

Systemer, der kan gøre den store mængde af ustrukturerede dokumenter søgbare på en struktureret måde, i sin simpleste form som en gateway til avanceret Document Management Systemer. Vi har løsninger, der giver os mulighed for at integrere dokumenter i de fleste forretnings systemer, lige fra Exchange, Notes, SharePoint ERP som Navision Dynamics NAV, Pyramide eller dokumentsystemer som Hummingbird, Alkymi, FileNet og andre.